WEB-MINDSCAPE

English version below
Stichting IK nodigt U uit voor de opening van de eindpresentatie ENERGIE-WECHSEL I van Claudia Robles-Angel (COL, 1967) + Julius Stahl (DE, 1978) op zondag, 24 april 2016 om 12 uur.

Claudia Robles-Angel presenteert WEB-MINDSCAPE in het K-paviljoen, een reactieve en interactieve omgeving van licht en geluid door het gebruik van hersengolven.

In het Hoekpaviljoen presenteert Julius Stahl werken. Zijn thema is de interferentie tussen zintuigelijke ruimtes, tussen visueel en auditief.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot zondag 22 mei op zaterdagen en zondagen tussen 12 en 17 uur en op afspraak.

ENERGIE-WECHSEL II: Julius Stahl (KLINGENDES LICHT) + Claudia Robles-Angel is te zien vanaf zondag 5 juni tot zondag 3 juli 2016. Tijdens de finissage op zondag 3 juli om 14 uur kunt u een performance bijwonen van Claudia Robles-Angel. Ook wordt een publicatie over het project gepresenteerd.

ENERGIE-WECHSEL is gebaseerd op een concept van curator Dr. Uwe Rüth (DE).

***

ENERGIE-WECHSEL is gebaseerd op een concept van curator Dr. Uwe Rüth (DE).