Opening UITEINDELIJK WERD HET KUNST

Ferdi Koelega (1932), vriend van Stichting Plus Min sinds het eerste uur en vervolgens van Stichting IK, is al sinds zijn vroege jeugd een echte verzamelaar. ‘Van alles’, zegt hij zelf, want verzamelen zit volgens hem in de genen van velen. Maar uiteindelijk werd het de kunst. In de afgelopen vijf decenia ontstond een indrukwekkende collectie.

Stichting IK nodigt u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling van een ruime keuze kunstwerken uit de verzameling van Ferdi Koelega op zondag 4 januari 2015 om 12 uur. Er zijn meer dan 60 werken te zien van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

De tentoonstelling is te bezichtigen t/m 15 februari 2015. De openingstijden zijn zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur en op afspraak.

Deelnemende kunstenaars
Albert Verkade
Jan Maarten Voskuil

Afbeelding