JEAN-MARC SPAANS - Ups and Downs

Vanaf begin mei was Jean-Marc Spaans te gast op het IK-eiland. Stichting IK nodigt u van harte uit voor de opening van zijn eindpresentatie op zondag 29 juni 2014 om 12 uur in het K-paviljoen.

Parallel aan de expositie van Jean-Marc Spaans heeft verzamelaar Alexander Ramselaar uit Rotterdam een tentoonstelling samengesteld in het hoek-paviljoen. Het is een keuze van werken uit zijn collectie. Veertien jaar geleden begon zij passie voor hedendaagse kunst. Zijn eerste aankoop was een werk van Jean-Marc Spaans.

Beide tentoonstellingen zijn te zien t/m 27 juli 2014. De openingstijden zijn zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Jean-Marc Spaans heeft tijdens zijn werkperiode op het IK-eiland een multiple in oplage gemaakt, genummerd en gesigneerd, die vanaf de opening te koop is.

IK ziet uit naar uw komst.