ART ROTTERDAM 4 t/m 8 februari 2015

ART ROTTERDAM 4 t/m 8 februari 2015
in en om de Van Nellefabriek met tal van activiteiten

INTERSECTIONS
Volgend jaar komt Art Rotterdam met een nieuw segment voor projectruimtes, genaamd INTERSECTIONS. De focus is gericht op alternatieve programmering zoals installaties en performances.
Enkele weken geleden werd IK uitgenodigd een voorstel hiervoor te doen. Inmiddels zijn wij geselecteerd! Een prachtige gelegenheid om ons buiten Zeeland te presenteren.

Wij brengen een solo presentatie van JORIS VAN DE MOORTEL (BE 1983) die in 2010 op uitnodiging van Flor Bex, voormalig directeur van MUHKA, gastkunstenaar was op het IK-eiland.
Het werk van Joris is eigenzinnig, spannend en heeft ’exposure’ waarmee hij internationaal successen boekt. Wij tonen een installatie waarvan het prototype is ontstaan in de tijd van zijn residentie in Vlissingen. Verder zullen ook performances van Joris worden geprogrammeerd.

www.artrotterdam.com

WE LIKE ART
Tegelijkertijd vindt in een andere hal weer het succesvolle evenement We like Art plaats. Een verkooptentoonstelling gericht op nieuw, jong publiek van potentiële kunstliefhebbers. De toegang tot dit onderdeel van Art Rotterdam is gratis.
Het aanbod is hoogwaardig en geprijsd onder de € 1.500,-. De kunstkoopregeling is van toepassing. Ook hier is Stichting IK vertegenwoordigd. Wij brengen multiples van TANYA LONG, JEAN-MARC SPAANS en JAN VAN MUNSTER.

www.welikeart.nl

IK hoopt u te ontmoeten in Rotterdam!

op de foto is Joris te zien tijdens een performance in het watervat van de watertoren op het IK – eiland in juli 2014